Ring til os på tlf.:

Tagrenovering Fyn

Er dit tag blevet slidt og kedelig at se på? Hos FynByg ApS er vi eksperter i tagrenovering for private og erhvervskunder i Odense, Svendborg og resten af Fyn. Vi varetager enhver form for tagrenovering, uanset om vi skal udskifte hele taget, eller reparere mindre utætheder. En korrekt udført tagrenovering er ikke kun med til at gøre taget flot igen, det forlænger også tagets levetid.

Huller og revner på taget der ikke behandles, kan med tiden føre til omfattende og kostbare skader. Der kan på sigt derfor spares en god sum penge på at få udført en professionel tagrenovering.

Vi har mange års erfaring med renovering af alle tagtyper, fra tegl-og cement tage til ståltage. Vi har specialiseret os i opsætning af zinktagrender samt inddækning af bla. Kviste. Vi tilbyder også at stå for alt isoleringsarbejde forbundet med at renovere taget.

I forbindelse med tagrenovering tilbyder vi blandt andet:

  • Tegltag
  • Ståltag
  • Cement tagsten
  • Alm. vingetagsten
  • Glaserede tagsten

Trænger dit tag til en kærlig behandling? Vi kører gerne ud og laver et tagtjek, samt tilbyder professionel rådgivning om vores løsninger.

Få gode råd og professionel vejledning til tagrenovering 

Er du i tvivl om dit hus trænger til en tagrenovering eller overvejer du et helt nyt tag? Så stiller vi gerne vores faglige kompetencer til rådighed. Få professionel vejledning og en vurdering af tagets tilstand, samt et professionel løsningsforslag.

Din tilfredshed er det vigtigste for os, derfor bygger vores arbejde altid på troværdighed og tillid. Hos FynByg lægger vi en ære i at  yde den bedste mulige service, til konkurrencedygtige priser.

Få et gratis tilbud på tagrenovering i dag

Overvejer du at få udført en tagrenovering, eller kunne du tænke dig at høre nærmere omkring hvilke løsninger vi kan tilbyde dig.

Kontakt os på telefon 20 66 23 30 eller e-mail fynbyg@fynbyg.dk, for et uforpligtende tilbud på tagrenovering. Du kan udfylde kontaktformularen på siden her, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Ring til os på tlf.:

2066 2330

Eller send en besked til os:

FynByg ApS Logo

FynByg ApS v. Tømrermester René Hansen
Odensevej 103, 5290 Marslev
CVR-nummer.: 25 46 92 83