Ring til os på tlf.:

Tagdækker Fyn

FynByg ApS er din kompetente tagdækker i Odense, Svendborg og på resten af Fyn. Vi udfører alle former for tagdækning af både nye og gamle bygninger, uanset omfanget af opgaven. Vi har mange års erfaring med levering af tagarbejde i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Skal du have udført tagdækning, tagrenovering eller skal du have et helt nyt tag på Fyn? Så er FynByg derfor et sikkert valg.

Vi servicere private såvel som erhvervskunder, og vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder som tagdækker på fyn.

Har du problemer med dit nuværende tag, laver vi gerne et  tagtjek og giver råd & vejledning om de forskellige løsninger vi tilbyder.

Vi udfører komplette løsninger som eksempelvis:

  • Tegltag
  • Ståltag
  • Cement tagsten
  • Vingetagsten
  • Glaserede tagsten

Træt af fladt tag. Vi har den komplette løsning med ny konstruktion med eventuel udnyttelse af 1. Sal. Få bedre udnyttelse af Deres tagetage og et smukt udseende af Deres hus med kviste i forskellig udførelse, alt efter Deres hus udseende.

Tagdækning på hele Fyn

Når du vælger os til at stå for tagdækning af dit hus, kan du være sikker på at du får udført et solidt stykke håndværk i høj kvalitet ned til mindste detalje. Har du brug for professionel rådgivning og vejledning, stiller vi gerne vores faglige kompetencer til rådighed.

Din tilfredshed er det vigtigste for os, derfor har vi tæt dialog med dig, under hele byggeprojektet, så vi det endelige resultat lever op til dine krav og behov.

Indhent et gratis tilbud på tagdækning

Mangler du en tagdækker på Fyn, eller har du spørgsmål vedrørende vores tagløsninger? Så står vores erfarne medarbejdere klar til at hjælpe dig.

Kontakt os på telefon 20 66 23 30 eller e-mail fynbyg@fynbyg.dk, for en uforpligtende snak om dine muligheder. Du kan også udfylde vores kontaktformular med din opgave, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

 

Ring til os på tlf.:

2066 2330

Eller send en besked til os:

FynByg ApS Logo

FynByg ApS v. Tømrermester René Hansen
Odensevej 103, 5290 Marslev
CVR-nummer.: 25 46 92 83