Ring til os på tlf.:

Nyt Tag Fyn

Drømmer du om at få lagt nyt tag på huset? Hos FynByg ApS er vi eksperter i komplette tagløsninger på hele Fyn. Uanset om vi skal udskifte det gamle tag, eller lægge nyt i forbindelse med nybyggeri, så garantere vi et resultat i høj kvalitet.Vi har mange års erfaring som tømrerfirma på Fyn med speciale i tagkonstruktion, tagreparation, tagdækning og meget mere. Vores kundekreds består af både private, erhverv og det offentlige, og vi varetager alle former for taglægning, uanset størrelsen på opgaven.

Vi bestræber os på at levere et resultat, der lever op til dine ønsker og behov.
Når du skal have nyt tag er FynByg derfor med dig under hele tagprojektet, fra første tagsten til taget står færdiglagt

Vi levere komplette løsninger indenfor:

  • Tegltag
  • Ståltag
  • Cement tagsten
  • Alm. vingetagsten
  • Glaserede tagsten

Hvis du er træt af dit flade tag så har vi den rette løsning. Vi tilbyder tagkonstruktion med udnyttelse af 1. Sal og tagetagen. Få et smukt udseende af Deres hus med kviste 
i forskellig udførelse, alt efter Deres hus udseende

Få et gratis tagtjek

Med vores store erfaring som tagdækker, har vi kompetencerne til at realisere jeres drømme om nyt tag. Hvis du vælger os som samarbejdspartner, kan vi i samarbejde finde en løsning som du kan få glæde af, mange år ud i fremtiden.

Hvis du overvejer at få nyt tag, laver vi gerne et tagtjek og kommer med rådgivning og vejledning om vores forskellige tagløsninger.

Vi er medlem af Dansk Håndværk, der er din garanti for tagløsninger udført i høj kvalitet, med fokus på sikkerhed og holdbarhed.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på nyt tag

Kan du tænke dig at få lagt nyt tag, eller har du spørgsmål vedrørende vores tagløsninger? Vi kører ud til kunder i Odense, Svendborg og på resten af Fyn - og vi vil meget gerne høre fra dig.

Kontakt os på telefon 20 66 23 30 eller e-mail fynbyg@fynbyg.dk, og få en uforpligtende snak om dine muligheder. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Ring til os på tlf.:

2066 2330

Eller send en besked til os:

FynByg ApS Logo

FynByg ApS v. Tømrermester René Hansen
Odensevej 103, 5290 Marslev
CVR-nummer.: 25 46 92 83