Ring til os på tlf.:

Loftisolering udføres i Odense og på resten af Fyn

Beskrivelse: 

Oplever du at kulden trænger igennem om vinteren, og om sommeren bliver det alt for varmt i huset? Er du træt af høje varmeregninger? Hos Fynbyg og vores isoleringsafdeling Isofyn, tilbyder vi loftisolering for private og erhverv i Odense, Nyborg, Svendborg og på resten af Fyn udført af certificeret isolatører.

Isolering af loft hjælper med at balancerer husets indeklima både på de kolde vinternætter og de varme sommerdage. Loftisolering er typisk også hvor du kommer til at se de største besparelser på varmeregningen. Har du et loftrum der ikke er isoleret, kommer du til at betale mange unødvendige penge for varmetab og energispild i boligen.

Vi udfører altid miljørigtig og kvalitetsbevidst isoleringsarbejde, og vi lægger stor vægt på at yde den bedst mulige service for vores kunder.

Fordele ved loftisolering er blandt andet:

  • Spar penge på varmeregningen
  • Reducer CO2 udledninger
  • Huset holder bedre på varmen om vinteren
  • Forbedret indeklima
  • Forøg boligens værdi

Vi udfører en bred vifte af isoleringsarbejde tømreropgaver for kunder på Fyn. Vi udfører blandt hulmursisolering, efterisolering, tagarbejde og udskiftning af døre og vinduer.

Isolering og efterisolering af loft med papiruld

Bor du i et ældre hus, er der en stor sandsynlighed for, at huset kun er isoleret med 100 mm isoleringsmateriale. Det er ikke tilstrækkeligt, og kan være med til at skabe et dårligt indeklima, og bidrage til en høj varmeregning. Den anbefalede mængde isolering i loftrummet er 400-500 mm papiruld, da dette giver den bedste komfort, og de højeste varmebesparelser.

Før vi udfører isolering af loftet, forhøjer vi gangbroen og kanter omkring loftslemmen, så isoleringen ikke spilder over. Efterfølgende blæses papirulden ud gennem en slange i den optimale mængde. Processen er hurtig og efterlader hverken rester fra isolering eller støv.

Isolering med papiruld har desuden bedre lydisolering end andre isoleringsmaterialer, og så hjælper det med holde skadedyr væk, grundet de tilsatte salte i materialet.

Reducer din varmeregning med loftisolering

Er dit loftrum ikke allerede isoleret i forvejen, så står du til at kunne spare mange penge på varmeregningen. Med en professionel loftisolering fra vores kompetente isolatør vil du hurtigt bemærke en markant besparelse. På blot få år vil du gennem disse besparelse kunne tilbagebetale hele investeringen. Samtidig vil en loftisolering øge boligens samlet værdi, hvis du senere skal sælge boligen.

En isolering af dit loftsrum er dog ikke kun til fordel for dit budget. Gennem en effektiv loftisolering reducere du både energispild og varmetab, og på den måde skåner du miljøet for unødvendig CO2 udledninger. Isofyn består af miljøbevidste isolatører, og derfor opfordrer vi altid vores kunder til få boligen isoleret på en miljørigtig måde.

Få et gratis tilbud på loftisolering

Mangler du en certificeret isolatør med mange års erfaring, til at udføre loftisolering. Fynbyg og Isofyn har allerede hjulpet mange tilfredse kunder på hele Fyn med isolering af loft.

Kontakt os på telefon 20 66 23 30, eller e-mail fynbyg@fynbyg.dk, eller udfyld vores kontaktformular, så hører du tilbage fra os inden længe.

Ring til os på tlf.:

2066 2330

Eller send en besked til os:

FynByg ApS Logo

FynByg ApS v. Tømrermester René Hansen
Odensevej 103, 5290 Marslev
CVR-nummer.: 25 46 92 83