Ring til os på tlf.:

Isolering

Beskrivelse: 

Isolering i Odense og på Fyn af certificeret isolatør

Har du brug for en professionel og kvalitetsbevidst isolatør til at udføre isolering, loftisolering eller hulmursisolering i Odense, Svendborg eller et andet sted på Fyn? FynByg ApS har fusioneret med Isofyn, der står for alt isoleringsarbejde. Derfor kan vi i dag tilbyde en effektiv og troværdig service på Isolering, efterisolering og hulmursisolering for både private og erhvervskunder på Hele Fyn.

Vi er eksperter i alle former for isolering, og tilbyder dig professionel rådgivning gennem hele dit byggeprojekt. Vi udfører alle de nødvendige opmålinger i forbindelse med isoleringsarbejdet, så du får det bedste resultat.

Vi udfører miljørigtig isoleringsarbejde på eksisterende boliger og bygninger, såvel som nybyggeri og i forbindelse med renoveringsprojekter. 

Vi kan blandt andet være behjælpelige med følgende isoleringsopgaver:

Spar penge på varmeregningen med isolering fra Fynbyg

Med en professionel isolering fra Isobyg kan du spare mange penge på din varmeregning. Gennem besparelserne på varmeregningen, vil du på sigt kunne tilbagebetale hele investeringen. På samme tid, øger du desuden boligens værdi, der kan være til stor gavn hvis du senere sælger boligen.

Ved at isolere din bolig mindsker du den mængde energi der skal til for at opvarme bygningen. Derfor er en isolering af dit hus ikke blot fordelagtig for dit budget, men det er også med til at skåne miljøet. Hos FynByg, og på isolerings afdelingen Isofyn, går vi højt op i, at udføre miljørigtig isoleringsarbejde og klimavenlige energiløsninger. Derfor holder vi også øje med de nyeste innovationer inden for området.

Vi beregner gerne og søger energitilskud for vores kunder.

Isolering med Iso Arctic 

Hos Isofyn benytter vi os af et isoleringsmateriale vi kalder for Iso Arctic. Denne blanding består af det traditionelle EPS (Flamingo) med tilsat grafit. Iso Arctic opnår man op til 20% højere isoleringsevne end andre standard løsninger. Vi benytter blandt andet Iso Arctic til hulmursisolering.

Udover den høje isoleringsevne, tillader Iso Arctic desuden effektiv isolering af tyndere vægge, der ikke normalt er hensigtsmæssig med EPS isolering. På samme tid er materialet miljøvenlig og til en billig pris.

Få et uforpligtende tilbud på isolering

Kan du tænke dig at spare penge på din varmeregning? Vi har base i Marslev nær odense, hvor vi kører ud  til kunder og udføre isoleringsarbejde på hele Fyn. 

Har du brug for en miljøbevidst isolatør med mange års erfaring, så kontakt os på telefon

20 66 23 30, eller e-mail fynbyg@fynbyg.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, hvor du beskriver opgaven, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Ring til os på tlf.:

2066 2330

Eller send en besked til os:

FynByg ApS Logo

FynByg ApS v. Tømrermester René Hansen
Odensevej 103, 5290 Marslev
CVR-nummer.: 25 46 92 83