Ring til os på tlf.:

Hulmursisolering på hele Fyn

Beskrivelse: 

Huse der er bygget før 1970’erne, har typisk ingen hulmursisolering. Det skyldes til dels, at omkostninger fra energispild og varmetab var meget mindre. I dag udgør varmeregningen en stor del af danskernes udgifter. På samme tid, er vi også blevet mere opmærksom på de miljømæssige omkostninger der opstår ved energispild.

Isofyn, der er en del af FynByg ApS, tilbyder hulmursisolering der både reducere varmeregningen og nedsætter unødvendig energispild. Som autoriseret isolatør står vi altid klar til at  give dig professionel vejledning og kvalitetsbevidst isoleringsarbejde.

En kæmpe fordel ved at få huset isoleret er, at omkostningerne ved udførelsen af isoleringsarbejdet, på sigt tilbagebetales gennem de ønkomiske besparelser. I mange tilfælde vil din investering være rentabel efter blot få år.

Udover hulmursisolering udføre vi desuden loftisolering og andet tømrer- og snedkerarbejde.

Hulmursisolering med Iso Arctic

Hos Isofyn benytter vi os af isoleringsmaterialet Iso Arctic til hulmursisolering. Iso Arctic er en forbedret udgave af det traditionelle EPS (Flamingo), med tilsat grafit. Blandingen giver op til 20% bedre isoleringsevne, og tillader blandt andet isolering af tyndere vægge, der ikke var hensigtsmæssigt at isolere med EPS. 

Proceduren i forbindelse med hulmursisolering foregår forholdsvis hurtigt og nemt. Ved at bore huller i fugerne mellem murstenene kan isoleringsmaterialet blæses ind i hulmuren. Efterfølgende rettes murstenene til og huller spartles op, så væggen ser ud ligesom den gjorde før indgrebet. 

Resultatet af hulmursisoleringen er, at træk i boligen mindskes, og så bliver det lettere at holde temperaturen på et mere konstant niveau. Samtidig reducere man kondensdannelse og fugt i muren, og på den måde, mindsker du muligheden for dannelse af skimmelsvamp. På sigt øger du desuden boligens værdi og sparer miljøet for den CO2, der opstår i forbindelse med varmetab og energispild.

Har du brug for råd og vejledning?

Som certificeret isolatør med mange års erfaring indenfor faget, tilbyder vi professionel råd og vejledning. Er du i tvivl om det er muligt at isolere din hulmur? Vi foretager alle de nødvendige opmålinger, og giver dig vores anbefaling så du kan opnå de bedste resultater til den bedste pris.

Vi tilbyder desuden hjælp til at beregne og ansøge energitilskud for alle vores kunder  

Kontakt os og få et gratis tilbud på hulmursisolering

Fra vores base i Marslev har vi allerede hjulpet mange tilfredse kunder med hulmursisolering i blandt andet Odense, Marslev, Munkebo, Kerteminde, Nyborg, og på resten af Fyn.

Kunne du også tænke dig at spare penge på din varmeregning, og samtidig reducere dine miljømæssige omkostninger? Hos FynByg ApS og Isofyn står vi altid klar til at klare enhver isoleringsopgave. Kontakt os på telefon 20 66 23 30 eller e-mail fynbyg@fynbyg.dk, og få et gratis og uforpligtende tilbud på hulmursisolering.

Ring til os på tlf.:

2066 2330

Eller send en besked til os:

FynByg ApS Logo

FynByg ApS v. Tømrermester René Hansen
Odensevej 103, 5290 Marslev
CVR-nummer.: 25 46 92 83